Friday, March 27, 2009

Gadis2 jepun macam bukan jepun


Awek macam ni memang beteraburan kat tokyo, terutamanya kat Ginza, Ueno, Shinjuku, shibuya, Ota, setagaya dan senang cita satu tokyo.

Asalnya bukan hitam manis tapi sebab taksub dengan latest fashion, ni la jadi nya. Ada yang pegi buat 'UV bath' nak bagi badan nampak nature gelap. Pastu tambah lagi dengan bedak kehitaman kat muka.

Apa pun ada jugak laki cakap cantik, terpulang dengan penilaian sendiri la.

2 comments:

sutera putih said...

betui3x,,,
dah xdek rupa jepun dah,,,
ish3x,,

ekin bla bla said...

bukan daknya tok ditunggah ganguro girl ka.... untuk entertain lelaki2....
(more to prostitution)
bnda tok since 1950an xslh la....
hurm...