Wednesday, April 15, 2009

Bleach episodes

Harap maaf kepada pengushar yang setia sekalian, aku tengah sibuk nak final sekarang ni..
tapi laptop aku tengah download cite bleach, sebab tetiba je aku syok pulak tengok..

Apa pun, aku akan post yang bes2, takkan menghampakan sapa2..

tok guru Nik Aziz tunai umrah Isnin depan

KOTA BAHARU 15 April — Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat akan menunaikan umrah di Mekah selama 12 hari, mulai Isnin ini.

Setiausaha Politiknya, Annual Bakhri Harun berkata Mursyidul Am PAS itu akan berlepas ke Tanah Suci dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), Sepang, dengan diiringi isterinya Datin Tuan Sabariah Tuan Ishak, anak perempuan bongsu mereka Nik Salsabila dan Serta Setiausaha Sulit Kanan Menteri Besar Rosdi Abdullah.

“Sepanjang berada di Tanah Suci beliau tidak mempunyai program lain selain mengerjakan ibadah umrah semata-mata,” kata Annual Bakhri kepada Bernama di majlis meraikan Nik Aziz sempena akikah cucunya ke-51 di rumahnya di Kampung Pulau Melaka, di sini, hari ini.

Annual Bakhri berkata cucu yang belum dinamakan itu hasil perkongsian hidup anak kesembilan Nik Aziz, Nik Amalina dengan Ir Abdul Ariffahmi Ab Rahman, Ketua Pegawai Operasi Perbadanan Menteri Kelantan (PMBK)

sami solat dalam masjid?

Jika YB Nga Kor Ming baca ayat Al Quran tidak boleh dan dianggap menghina, bagaimana pula hukum para Tok Sami yang solat bersama dengan ummat Islam ini ?. Malah mereka sujud di dalam masjid. Khabarnya mereka telah memeluk Islam. Kalau betul Alhamdulillah, kalau belum mari kita doakan hidayah buat mereka.
Sumber gambar : politikbanjar.blogspot.com

Harap para mufti yang mulia bersidang untuk menjelaskan gambar yang dipamerkan di atas.

Akhukum

Pejuang Kecil