Sunday, February 22, 2009

Buat DUIT dari benda PERCUMA!! (hot)

Maklumat rahsia berikut hanya sesuai untuk mereka yang tidak mahu bekerja dan mahu menjana wang cepat dan mudah dari bilik tidur mereka sahaja...

Samada anda seorang yang telah lama berada di Internet atau baru sahaja memasuki dunia Internet hari ini, anda perlu berhenti sekarang dan mendengar apa yang ingin saya ceritakan di sini. Kerana saya akan memboloskan suatu rahsia besar yang tidak diketahui ramai dan dijangka mendatangkan pendapatan lumayan kepada anda di tahun 2009 ini "tanpa perlu melakukan apa-apa kerja" atau mengeluarkan setitik peluh pun.

Teknik rahsia yang mahu disembunyikan oleh pihak-pihak tertentu inilah yang membolehkan setengah-setengah "orang baru" menjana pendapatan jauh lebih banyak dari orang yang sudah lama berada di Internet tetapi sesat dalam pencarian wang internet mereka. Penggunaan teknik rahsia mudah ini membezakan antara yang berpendapatan RM20 sehari dengan mereka yang berpendapatan dalam RM1,000 sehari!

... jadi anda perlu baca setiap perkataan dalam surat ini kepada anda, kerana...

"Jangan Lagi Di Tipu...
Dan Di Permainkan Lagi...
Selepas Ini..."

Akhirnya... ada seseorang yang telah berani membocorkan rahsia dalaman sebenar ini yang akan mengakibatkan tahun 2009 ini menjadi tahun anda melihat wang datang terus ke mesin ATM.

Usah buangkan masa anda dan modal hasil dari titik peluh wang simpanan anda untuk menyertai segala skim pelaburan Internet seperti Swisscash, Buyebarrel, Empay dan lain-lain. Teknik rahsia saya ini tidak memerlukan satu sen modal pun dari anda selepas ini! Dan pastinya ia bukan suatu skim pelaburan Internet, MLM atau yang lain-lain yang berkaitan dengannya.


Nak ke tak nak? kalau nak dapatkan segera e-book jana wang guna benda percuma. RM30 je..tawaran terhad sebelum harga "dilambungkan".

Muat turun serta merta dalam bentuk PDF. Anda boleh mula menjana wang di nun subuh sementara orang lain sedang nyenyak tidur.

Lakukannya sekarang!

PEMBAYARAN MELALUI CIMB BANK

Langkah 1: Deposit RM30 Ke Akaun CIMB

Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan CIMB sekarang dan melakukan pembayaran RM30 ke dalam akaun bank seperti tertera di bawah. Anda boleh lakukan samada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM,atau deposit tunai di kaunter bank.

NAMA : MOHAMMAD AQMAL AZAM

NO AKAUN : 1116-0007089-52-1

EMAIL : malhebat88@yahoo.com

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan menghantar maklumat pembayaran menggunakan email. Butiran seperti nama, no tel, alamat, tarikh bayaran dibuat, masa bayaran dibuat, jumlah bayaran danbukti bayaran (trace no, lokasi ATM/Bank).

PENTING: Anda perlu menghantar email pengesahan sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam akaun CIMB saya supaya saya mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan akan mengakibatkan kelewatan menerima produk saya.


Langkah 3: Memiliki Produk

Saya akan menyemak butiran pengesahan anda dalam masa 1 hingga 24 jam dan selewat - lewatnya 24 jam selepas pembayaran anda. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka saya akan mengirimkan produk anda melalui alamat email yang anda daftarkan bersama saya.
Sebarang pertanyaan, boleh email saya : malhebat88@yahoo.com

No comments: