Sunday, February 22, 2009

Buat DUIT dari benda PERCUMA!! (hot)

Maklumat rahsia berikut hanya sesuai untuk mereka yang tidak mahu bekerja dan mahu menjana wang cepat dan mudah dari bilik tidur mereka sahaja...

Samada anda seorang yang telah lama berada di Internet atau baru sahaja memasuki dunia Internet hari ini, anda perlu berhenti sekarang dan mendengar apa yang ingin saya ceritakan di sini. Kerana saya akan memboloskan suatu rahsia besar yang tidak diketahui ramai dan dijangka mendatangkan pendapatan lumayan kepada anda di tahun 2009 ini "tanpa perlu melakukan apa-apa kerja" atau mengeluarkan setitik peluh pun.

Teknik rahsia yang mahu disembunyikan oleh pihak-pihak tertentu inilah yang membolehkan setengah-setengah "orang baru" menjana pendapatan jauh lebih banyak dari orang yang sudah lama berada di Internet tetapi sesat dalam pencarian wang internet mereka. Penggunaan teknik rahsia mudah ini membezakan antara yang berpendapatan RM20 sehari dengan mereka yang berpendapatan dalam RM1,000 sehari!

... jadi anda perlu baca setiap perkataan dalam surat ini kepada anda, kerana...

"Jangan Lagi Di Tipu...
Dan Di Permainkan Lagi...
Selepas Ini..."

Akhirnya... ada seseorang yang telah berani membocorkan rahsia dalaman sebenar ini yang akan mengakibatkan tahun 2009 ini menjadi tahun anda melihat wang datang terus ke mesin ATM.

Usah buangkan masa anda dan modal hasil dari titik peluh wang simpanan anda untuk menyertai segala skim pelaburan Internet seperti Swisscash, Buyebarrel, Empay dan lain-lain. Teknik rahsia saya ini tidak memerlukan satu sen modal pun dari anda selepas ini! Dan pastinya ia bukan suatu skim pelaburan Internet, MLM atau yang lain-lain yang berkaitan dengannya.


Nak ke tak nak? kalau nak dapatkan segera e-book jana wang guna benda percuma. RM30 je..tawaran terhad sebelum harga "dilambungkan".

Muat turun serta merta dalam bentuk PDF. Anda boleh mula menjana wang di nun subuh sementara orang lain sedang nyenyak tidur.

Lakukannya sekarang!

PEMBAYARAN MELALUI CIMB BANK

Langkah 1: Deposit RM30 Ke Akaun CIMB

Anda boleh lakukan pembayaran dengan pergi ke mana-mana cawangan CIMB sekarang dan melakukan pembayaran RM30 ke dalam akaun bank seperti tertera di bawah. Anda boleh lakukan samada pembayaran melalui mesin deposit tunai (CDM), pemindahan wang melalui mesin ATM,atau deposit tunai di kaunter bank.

NAMA : MOHAMMAD AQMAL AZAM

NO AKAUN : 1116-0007089-52-1

EMAIL : malhebat88@yahoo.com

Langkah 2: Melakukan Pengesahan Pembayaran

Setelah membuat pembayaran. Anda perlulah membuat pengesahan pembayaran dengan menghantar maklumat pembayaran menggunakan email. Butiran seperti nama, no tel, alamat, tarikh bayaran dibuat, masa bayaran dibuat, jumlah bayaran danbukti bayaran (trace no, lokasi ATM/Bank).

PENTING: Anda perlu menghantar email pengesahan sebaik sahaja anda memasukkan wang ke dalam akaun CIMB saya supaya saya mengetahui anda telah melakukan pembayaran. Kelewatan akan mengakibatkan kelewatan menerima produk saya.


Langkah 3: Memiliki Produk

Saya akan menyemak butiran pengesahan anda dalam masa 1 hingga 24 jam dan selewat - lewatnya 24 jam selepas pembayaran anda. Jika ternyata butiran bayaran anda adalah tepat dan betul, maka saya akan mengirimkan produk anda melalui alamat email yang anda daftarkan bersama saya.
Sebarang pertanyaan, boleh email saya : malhebat88@yahoo.com

Nasib Perdana


Proton Perdana : kereta mewah pertama dibuat oleh orang malaysia. waktu mula-mula dikeluarkan, bukan main bangga lagi rakyat jelata mahupun bangsawan. Biarpun waktu tu perdana guna enjin mitsubishi 2.0L 4G63, asal jepun cuma tukar cover luaran je,tu pun dah dianggap 'warganegara' malaysia.

Sebagai penghargaan tuk keta ni, kerajaan buat polisi supaya kenderaan rasmi untuk pegawai tinggi kerajaan Persekutuan dan Negeri macam PM, TPM, jemaah menteri, MB, exco, Pengarah, KSU dan sape-sape lagi yang pegang amanah besar supaya menggunakan keta ni tuk tujuan rasmi. Memang ramai jugak la yang guna, xda complain ape-ape lagi, semuanya OK belaka. Tapi beberapa kerat je orang-orang kenamaan ini memiliki kereta nasional sebagai kereta peribadi. Kalau ikut harga pasaran sekarang, sebuah keta ini berharga RM106,096.94 untuk model V6 2.0(A), tak temasuk insurans lagi. Fuh~,boleh beli sebuah rumah kos rendah bagi orang yang berpendapatan rendah; memang tak layak tuk aku miliki.

Tapi dah beberapa tahun lepas dibanggakan, ade je problem keta ni, teruk lagi problemnya dari adik-adik nya yang lain(wira,saga,satria,dll). tiap bulan aje kena pergi workshop, paling lama pun 5-6 bulan baru masuk balik workshop pasal ade problem dengan allignment la, brek la, Abs la, banyak warning macam-macam la, tak dapat start la dan paling teruk skali gearbox! Beribu jugak harganya kalau nak repair tu. Last-last dah tak tahan lagi jual kat orang lain.Standard harga keta ni secondhand dalam RM30 ribu lebih jugak la kalau baru guna 5 tahun. Jatuh mendadak nilai susut keta ni, ish3!

Keta ni pun boleh cetus kontroversi jugak apabila kerajaan PR decide nak tukar kereta rasmi.Kerajaan perak beli toyota camry, selangor beli toyota camry jugak,MBnya guna Lexus(lagi up)..kedah aku cadangkan beli honda accord .Tak kurang jugak kerajaan BN terengganu nak beli Merc. Benz, sabah nak beli volvo. Sampai YB negeri lain pun dah tak sabar menunggu MB/CM nak umumkan tukar kereta rasmi,sabar Datuk, sabar..

lain pulak kes di sarawak,biarpun BN memerintah, CM, menteri, menteri muda dan pengarah jabatan tak diwajibkan guna perdana, memang tak akan guna pun sebab diaorang dah cukup selesa dengan merc benz, BMW, volvo, jaguar dan rolls royce yang CM pakai.pelik jugak kenapa satu-satunya negeri di Malaysia ini terlalu istimewa. Malah kesemuanya kereta import dari eropah dan bukan recorn. Walaupun penduduknya ramai miskin dan hidup susah, negeri tak seberapa maju jika dibandingkan dengan semenanjung, UMNO ditolak menjadi parti politik tempatan (haha), tapi kerajaannya memiliki gaya hidup mewah. Tak ada siapa yang berani untuk mengkritik kerajaan sarawak.

post by malhebat88
http://jamrandek.blogspot.com