Friday, March 20, 2009

Dia rasa dia hot : Pelatih selebriti PLKN


DIANA Danielle melambai tangan sebelum menaiki bas yang membawa para pelatih PLKN ke kem latihan di Sepang, semalam.WALAUPUN sibuk dengan karier lakonannya, pelakon remaja Diana Danielle tetap akur menjalani Program Latihan Khidmat Negara (PLKN).
Diana menjalani latihan itu selama tiga bulan di Kem Princess Haliza, Sepang bermula semalam. Pelakon berusia 18 tahun itu sebelum ini terpaksa menangguhkan latihan tersebut tahun lalu kerana terikat kontrak berlakon filem Kecoh Betul arahan Baldave Singh.

Aku grab gambar kat utusan. Cite utusan xleh nak dibaca sangat, membodek je.

Kenapa dia ni dapat perhatian sangat? Dah la tangguh pergi sebab terikat dengan kontrak lakonan. Dia ni dah cukup makan dah, xperlu belakon xpa.

Yang budak kat perlis tu, bekerja nak menyara keluarga, dah la x cukup makan, kene penjara lagi sebab tak pegi PLKN. Nilah malaysia yang suka berat sebelah, xda perikemanusian langsung!
Nasib baik waktu tu shahidan kasim bertindak, kalau tak memang dah kena bahan lah negeri indera kayangan tu.





p/s: Adik aku pegi PLKN pun xda masuk paper

3 comments:

vidadarisakura said...

tu la..
aku pn nda puas ati..
budak laki tu siap kena penjara.


bangang betul!

sutera putih said...

betui3x...

Lem said...

aduh...
rugi plak aku tak kene PLKN thn ni..