Tuesday, September 8, 2009

Rasul Melayu reti buat blog

Flag Blog Rasul Melayu

Assalamualaikum,

minta sahabat/sahabiah tolong FLAG blog ini agar ia di'block' secepat mungkin,

blog 'rasul palsu melayu kahar'

Patut diperangi golongan sesat macam ni

http://messengerofgodtoday.blogspot.com/


Cara flag:

-buka blog tu.
-klik gambar bendera on top of the blog (kat sebelah bendera tu ada tulis FLAG)
-pilih kategori 'hate or violation' kemudian ikut arahan seterusnya sehingga akhir proses.
-tahniah, sekurang2nya anda telah berusaha menyekat satu lagi ajaran sesat akhir zaman, hanya perlu luangkan masa kurang dari 3 minit (ikut keadaan internet jugak la...bulan2 pose ni berbaloi bersabar kan...)

3 comments:

~0~ said...

bangsat...bila babi ni nak mampus...

jom pakat flag dia...

Lem said...

babi pun x gila macam ni...
x malu mengaku nabi...

Rey Azhar said...

siot la die..bro..huhuhu

kita tentang abis-abisan..JIHAD!!

ALLAHUAKBAR!!!